Lundhs ønsket seg en emosjonell presentasjonsfilm for det internasjonale markedet. Tom Erik Andersen skrev det engelske manuset, Morten Rakke sto for film og klipp.

Det naturlige valget fra Lundhs

I flere generasjoner har familien Lundh eksportert sin unike granitt for å pryde prangende bygg i hele verden. Historien er like naturlig å hente inn i private hjem.

Lundhs Real Stone er en kolleksjon med norske natursteiner av typen Larvikitt og Anortositt. Steinene ble dannet av naturen for flere hundre millioner av år siden og finnes kun i Norge. Steinenes ekstremt gode bruksegenskaper i kombinasjon med de vakre fargene gjør de spesielt godt egnet som overflatematerialer til både innendørs og utendørs bruk.

Lundhs har i lengre tid samarbeidet med fotograf Morten Rakke. Da firmaet ønsket seg en emosjonell presentasjonsfilm for det internasjonale markedet, ble Tom Erik Andersen koblet på for å skrive manus til fortellingen.

Resultatet ble denne videoen om The Natural Choice. En film som første gang ble vist da H.M. Kronprins Haakon og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit besøkte Lundhs i Larvik.

 

Oppdrag: Engelskspråklig presentasjonsfilm for Lundhs Real Stone.

Referanse: Thor-Anders Lundh Håkestad, Lundhs.