«Det skjer under din ledelse» er utgitt av Nye linjer forlag, med Tom Erik Andersen som copywriter for Hans Trygve Kristiansen. Boka er «bibel» på Ordtilhandlings lederutviklingskurs på Farris Bad, nå i sitt tredje opplag. I 2020 ble den også oversatt til engelsk med tittelen «It´s your call».

Boka som skaper resultater

Ordtilhandling er ett av Norges mest populære lederutviklingsprogram. Bak suksessen står Hans Trygve Kristiansen. Tom Erik Andersen samlet hans filosofi mellom to permer.

Opphavsmannen til Ordtilhandling, Hans Trygve Kristiansen, har i en årrekke jobbet tett med noen av våre mest suksessrike idrettsutøvere og næringslivsledere. Som elitetrener på skøyter og tilknyttet Olympiatoppen, var han en av hovedpersonene bak «det norske idrettseventyret» på 1990-tallet. Siden da har han også ledet utviklingsprosesser i flere av landets største virksomheter.

«Det skjer under din ledelse» er ei bok for alle som leder mennesker, eller har lyst til å lede andre. Det er ingen typisk lærebok overøst av referanser og andres teorier og kilder. Den er først og fremst bygget på Hans Trygve Kristiansens egne erfaringer fra toppidrett og lederutviklingsprosesser.

– Jeg kjenner Hans Trygve godt, og vi bestemte oss tidlig for å ta full kontroll på produksjonen og utgivelsen. Flere forlag var interessert, men vi ønsket ikke å bli tvunget inn i et tradisjonelt lærebokformat med andres teorier, forklarer Tom Erik Andersen i Nye linjer.

I stedet ble det en bok helt i Hans Trygve Kristiansens ånd: kort, konsis, skarp og slående. 

Med Andersen som copywriter og grafisk formgiver er «Det skjer under din ledelse» fullt og helt et produkt fra Nye linjer. Boka er også utgitt på Nye linjer forlag.

– Det er bare det viktigste som står der. Og gjør du det som står i boka, så har du ikke en sjanse til å mislykkes. Dette er «to the point», mener Hans Trygve Kristiansen selv.

På oppfordring trekker fram en egenskap som han løfter foran alt:

– Tydelighet. Du har ikke en sjanse uten å være tydelig. Jeg har hørt så mange prate og prate og til slutt så detter organisasjonen sammen.

Oppdrag: Copywriting, grafisk formgiving og utgivelse av boka «Det skjer under din ledelse».

Referanse: Hans Trygve Kristiansen, Ordtilhandling.

Samarbeidspartnere: LOS Digital, trykkeri.

«En takk til tekstforfatter Tom Erik Andersen for å forstå meg i beste mening – og evne til å omsette tanker til ord og bilder.»

Hans Trygve Kristiansen

Ordtilhandling