Gode brukeropplevelser med relevant og nyttig innhold

Nye linjer er et fullservice innholdsbyrå, etablert i 2002 på ferdighetene, erfaringen og den kreative kraften fra norske massemediers gullalder. Med bred kompetanse, høy arbeidskapasitet og et nettverk av innholdsutviklere gjør vi deg synlig og relevant i en digital tidsalder.

01

Planlegging

Din virksomhets overordnede identitet og ambisjon legger føringen for innholdsproduksjon og kommunikasjon. Vi har vært med å utvikle flere merkevarer, og kan hjelpe deg å finne din brand identity. Når vi kjenner målet, utvikler vi en kommunikasjonsplan.

02

Produksjon

Alt innhold bør styrke identiteten og lede virksomheten mot ambisjonen. Som innholdsleverandør er ingen oppdrag for store eller små for oss. Vår fleksible og skalerbare nettverksmodell sikrer at hvert oppdrag bemannes med antallet og kompetansen du trenger.

03

Publisering

Nyttig og relevant innhold fortjener gode brukeropplevelser. Derfor er vi med videre på kundereisen og utvikler nettsteder, landingssider, nettbutikker, magasiner, bøker og podkaster. Vi utvikler også profil, annonser og markedsmateriell for kunder.

år i drift

unike kunder

fakturerte oppdrag

Tom Erik Andersen:

«Godt innhold har stor verdi. Kundene får noe de vil ha. Du får lojalitet og tilhørighet. Vinn-vinn!»

Innholdsmarkedsføring, content marketing og inbound marketing er blitt buzz-ord i bransjen. I Nye linjer har vi lang erfaring med å benytte redaksjonelle virkemidler for å skape effekt og varige verdier for både mediehus og andre virksomheter.

Nettverk av kvalitet

Nye linjer har et et stort nettverk innenfor innhold, design, film, foto og teknologi. Hos oss får du alltid rett folk til jobben, med en kompromissløs holdning til kvalitet. Vår nettverksmodell gjør at alle må levere. Fleksibiliteten er lønnsom for deg og oss.

  • Skalerbart og fleksibelt team
  • Hvert oppdrag får riktig kompetanse
  • Vi tar oss av hele prosjektet
  • Du får ett kontaktpunkt hos oss