Vi tilbyr hele verktøykassa for kreativ historiefortelling

Behov for god tekst og levende innhold? Vi hjelper deg å fylle flatene dine – og gir deg samtidig råd og idéer om hvordan din virksomhet kan bli enda mer synlig i en hektisk og digital hverdag. Vi tilbyr hele verktøykassa for kreativ historiefortelling, og bidrar med alt fra planlegging til publisering.

Strategi

Brand identity, visjon- og verdigrunnlag, kulturbygging, strategiplan, kommunikasjonsplan, kanalvalg, frekvens, «tone of voice».

Tekst

Nyhets- og featureartikler, intervjuer, portretter, reportasjer, bøker, manus, copywriting, kreativ tekst, reklame. Alt med god historiefortelling.

Video

Presentasjonsfilmer, intervjuer og dokumentarer. Som MoJo-reportere produserer vi video og levende innhold for nettsider og sosiale kanaler.

Nettside

Hjemmesider og enkle nettbutikker til konkurransedyktige priser. Vi utvikler og vedlikeholder dine nettsider i WordPress og Joomla.

Design

Grafisk utforming av magasiner, bøker, nettsider, logoer og materiell. Vår redaksjonelle bakgrunn gjør oss sterke på nett- og magasindesign.

Webinar

Planlegging og programledelse av nettmøter. Den redaksjonelle formen forsterker brukeropplevelsen av dine kurs, samlinger og presentasjoner.

Live!

Direkteoverføring, opptak og strømming av events. Vi kan produsere hele programmer, serier og sendinger med grafikk og reportasjeinnslag.

Podkast

Konseptutvikling, innspilling og publisering. Vi hjelper deg å komme i gang med podkasting. Vi tar oss av hele eller deler av produksjonen.